Inschrijvingen Bontenkeuring 2018

Home »  Inschrijvingen Bontenkeuring 2018

27e Nationale Keuring voor de Bonte Shetland Pony.
              07 juli 2018 te Scherpenzeel   

Het keuringsseizoen, waar we allemaal elk jaar weer naar uitzien, staat weer voor de deur. En wij hebben het voorrecht om de pony’s met de meest uiteenlopende kleurschakeringen in de baan te mogen verwelkomen, namelijk de bonten!

De 27e Nationale Bontekeuring wordt gehouden op 07 juli a.s.  ook dit jaar wordt de Bontekeuring gehouden op de mooie locatie van:

Landelijke Rijvereniging “De Willaerruiters

Willaerlaan 125, 3625 HM Scherpenzeel

Alle bij het Nederlands Shetland Pony Stamboek geregistreerde bonte dieren zijn welkom.

Naast de gebruikelijke rubrieken voor merrie- en hengstveulens, merries van 1 t/m 12 jaar worden er ook rubrieken uitgeschreven voor stamboekruinen. Aan het eind van de dag vinden de kampioenschappen plaats en voor de twaalfde keer wordt de fraaiste getekende bonte weer gekozen.

Schrijft u ook in? U kunt u opgeven via onderstaand mail- of postadres. De sluitingsdatum is 18 juni. Het inschrijfgeld bedraagt EUR 6,= per pony.

Het inschrijfgeld voor 30 juni 2018 overmaken op rekeningnummer (IBAN) NL39RBRB0706410076 van de REGIO bank te ECHTELD ten name van  Joëlle van Asch te IJzendoorn onder vermelding van inschrijfgeld Bontenkeuring.

Donaties zijn hartelijk welkom. Het evenement moet zichzelf bekostigen, daarom kunnen we zonder uw hulp niet bestaan. Mogen we op u rekenen?

Vanaf een bedrag van € 10,= word u in de catalogus vermeld als begunstiger. Of plaatst u liever een advertentie? Dan word u ook een heel jaar lang vermeld op de site van de Bonte Shetland Pony. En bent u deelnemer dan kunt u al een advertentie plaatsen voor de helft van het geld!!

Hieronder kunt u de inschrijfformulieren downloaden.

Inschrijfformulier 2018

Sponsorformulier 2018