bonteshetlandpony
Reacties uitgeschakeld voor Nationale Bontenkeuring 2018
and posted in Bontenkeuring

En ja hoor! Na een jaar “weggeweest” te zijn in verband met het 80 jarig bestaan van het Nederlands Shetland Pony Stamboek zijn we dit jaar weer van de partij!

Op zaterdag 7 juli wordt de kleurrijkste dag weer georganiseerd in de inmiddels bekende manege “De Willaerruiters” te Scherpenzeel.

Wilt u meedoen? – De inzenders van voorgaande jaren ontvangen in juni weer een inschrijfformulier. Heeft u straks niets ontvangen, u mag altijd contact met ons opnemen voor een inschrijfformulier. U kunt natuurlijk ook u gegevens en de gegevens van uw pony(s) doormailen. Inschrijfgeld bedraagt € 6,00 per pony.

Wilt u sponsoren? – Uiteraard hebben wij sponsoren nodig om deze dag te organiseren. U wordt een heel jaar op onze website vermeld en uiteraard in onze catalogus. Bent u deelnemer dan heeft u de advertentiekosten voor de helft! Erg interessant om een mooie advertentie te plaatsen van uw bedrijf of stal.

  • Hele advertentie: € 45.00, inzenders € 22.50
  • Halve pagina: € 25.00, inzenders € 12.50
  • Rubrieksponsor: € 10.00

Wilt u komen kijken? – Ook toeschouwers, supporters en gezelligheid hebben we nodig deze dag! En uiteraard is het voor u erg leuk en mooi om al deze prachtige pony’s te bekijken.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie, u mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Ruud van Raak, Joëlle van Asch

Comments are closed.